Dideral Kullananlar Yorumları ve Fiyat

 Son zamanlarda kullanıcılar tarafından Dideral kullananlar yorumları ve Dideral cinsel isteksizlik yapar mı gibi soruların sorulduğunu gördük ve sizlere Dideral hakkında kapsamlı bir rehber hazırladık.

İlaç ismiDideral
Barkod numarası8682340179008
Reçete durumuReçeteli
Etkin maddePropranolol Hcl
ATC KoduC07AA05
Fiyatı36.08₺

Dideral Nedir?

Dideral, bir antidepresan ilaçtır. Etkili maddesi fluoksetin olan ilaç, depresyon, anksiyete bozuklukları ve obsesif kompulsif bozukluk (OKB) gibi psikiyatrik rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır. Fluoksetin, beyin içinde seratonin adı verilen bir nörotransmiter hormonun seviyesini arttırarak, kişinin duygusal durumunu düzeltir. Dideral, doktor tarafından reçete edilir ve genellikle günde 1 kez alınır.

Dideral Ne İşe Yarar?

Fluoksetin, beyinde seratonin adı verilen bir nörotransmiter hormonun seviyesini arttırarak, kişinin duygusal durumunu düzeltir. Bu nedenle Dideral, depresyon, anksiyete bozuklukları ve obsesif kompulsif bozukluk (OKB) gibi psikiyatrik rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır. Dideral, doktor tarafından reçete edilir ve genellikle günde 1 kez alınır. Bu ilaç, kişinin duygusal dalgalanmalarını düzenler ve depresif belirtilerin azaltmasını sağlar. Ayrıca kişinin işlevselliğini arttırmak ve yaşam kalitesini iyileştirmek için kullanılabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Validol Damla Kullananların Yorumları ve Fiyatı

Fulsac Nedir, Ne İşe Yarar ve Yan Etkileri

emedur fiyat bilgisi 2023