Validol Damla Kullananların Yorumları ve Fiyatı

 Ani panik atak, heyecanlanma ve asabiyet gibi hastalıklarda reçete edilen Validol damla kullananların yorumları başta olmak üzere, ne işe yarar, yan etkileri nelerdir gibi sorulara bu yazımızda cevap vereceğiz.

İlaç ismiValidol Damla
Barkod numarası8699705590033
Reçete durumuReçeteli
Etkin maddeHidroksizin Hcl
ATC KoduN05BB01
Fiyatı76.81₺

Validol Damla Nedir?

Validol damla kişide asabiyet, olaylara aşırı şekilde heyecanlanma, aynı şekilde kişinin aşırı kaygı içerisinde bulunması gibi durumlar karşısında, hasta kişinin tedavi edilmesi amacı ile kullanılan damladır.

Validol Damla Kullananların Yorumları

Merak edilen konular arasında Validol damla kullananların yorumları sorusu da bulunuyordu. Bizde bu sebeple araştırmalarımızı derledik ve Validol damla kullanan kişilerin yorumlarını sizler için derledik;

Doktora uyku bozukluğu şikayeti ile gittikten sonra, önermiş olduğu ilaçtır. İlk etapta 16 damla olarak yatmadan önce kullanılıyor. Eğer uyku probleminiz yine de geçmemişse, doktor kontrolü ile günlük olarak 32 damla olacak şekilde arttırma ihtimaliniz de bulunabilir. Fakat ilacın yan etkisi olabilme ihtimali bulunduğu için mutlaka damla sayısını arttırmadan önce doktorunuza sormalısınız.

Uyku problemi için bir hastaya reçete edilen Validol damla ilacı başarılı sonuçlanmış.

doktora “oram buram her yerim ağrıyor, sabahları katır tepmiş gibi uyanıyorum” diye gidip 8 tüp kan verip yaptırdığım tüm tahliller temiz çıktıktan sonra bana yazılan ilaç. turp gibiyim, domuz gibiyim maşallah ama anksiyete beni öldürecek herhalde.

ağrıları olan bir kişi hastaneye gittikten sonra hastaya reçete edilen Validol damla ile tüm ağrılarının geçtiğini belirtmiştir.

Validol Damla Ne İşe Yarar?

Validol damla insanların kaygı düzeyindeki artışlar ile birlikte aşırı heyecanlanma gibi kontrol edememiş olduğu duyguların tedavi edilebilmesi için kullanılmaktadır. Validol’ün aşırı duygu düzensizliklerini tedavi edebilme özelliği, doktorlar tarafından cerrahi operasyonlar öncesinde kullanılır. Böylece hastanın kaygı seviyesinde düşüş gözlemlenir. Ayrıca alerjik reaksiyonlara bağlı olarak gelişen kaşıntı sorunlarının tedavisi için de Validol damla kullanılır.

YouTube video

Validol Damla Nasıl Kullanılır?

Validol Damla’nın kullanım şekli, tedavi uygulanacak olan hastaya ve hastanın hangi rahatsızlığını tedavi etmek amacı ile kullanıldığına göre değişiklik göstermektedir. Validol damlayı kullanacak olan kişiye ilk önce en düşük dozlar ile tedavi başlanmalıdır.

Yetişkinlerde

Anksiyete (Kaygı) bozukluğu için Validol damla kullanımı:

Uygulanması gereken doz miktarı günlük olarak 2 defadır. Her doz için 16’şar damla kullanılması önerilir. Hastanın durumu ve tedaviye göre günlük olarak uygulanacak olan damla miktarı toplamı 64 damlaya kadar çıkabilir.

Kaşıntı için Validol damla kullanımı:

Kaşıntı problemi olan kişi Validol damlayı yatmadan önce 16 damla olacak şekilde uygulamaya başlamalıdır. Durum takibi yapıldıktan sonra eğer hasta açısından herhangi bir problem oluşturmayacağından emin olunursa, günlük olarak 64 damlaya (4 defa kullanım) çıkabilir.

Validol Damla’nın cerrahi ameliyatlar öncesinde kullanımı:



kaynak: https://bisaglik.org/validol-damla-kullananlarin-yorumlari.html


Validol Damla’nın cerrahi operasyonlardan önce en fazla 2 defa kullanılması önerilir. Bu kullanımlar için de aynı zamanda 100 mg sınırı bulunmaktadır. 100 mg’dan daha fazla kullanım önerilmez. Anestezi öncesi hastaya gece 32 damla, hasta ameliyata alınmadan 1 saat önce de 32 damla olacak şekilde kullanılır.

Validol damla çocuklarda kullanımı:

Validol Damla’nın çocuklar için kaygı bozukluğu, cerrahi müdahale ve kaşıntı için kilogram başına 1 mg olacak şekilde ayarlanmalıdır. Validol damla hesabı yapmak isteyen kişiler için (64 damla 100 mg) yapmaktadır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

emedur fiyat bilgisi 2023

Fulsac Nedir, Ne İşe Yarar ve Yan Etkileri